Hvad søger du?

Hvad er din baggrund?

filters Hvad søger du?

Jobopslag
3 resultater
  • Stillingstype:Fuldtidsansættelse, Fastansættelse
  • Ansøgningsfrist: 18. april 2021
  • Kommune: Svendborg

Socialafdelingen Botilbud søger afdelingsleder til Sydbo Bo- og Aktivitetstilbud

Har du relevant ledelseserfaring og stærke relationelle kompetencer? Brænder du for ledelse, det specialiserede socialområde og den rehabiliterende arbejdsform? Kan du understøtte omsætning af Myndigheds bestillingsbehov til daglig praksis? Så er du måske den rette til at overtage roret efter vores nuværende afdelingsleder på Sydbo, der har tilvalgt videreuddannelse og derfor har opsagt sin stilling.

Sydbo Bo- og Aktivitetstilbud

Sydbo er et bo- og aktivitetstilbud, beliggende i skønne...

  • Stillingstype:Deltidsansættelse, Tidsbegrænset ansættelse
  • Ansøgningsfrist: 18. april 2021
  • Kommune: Svendborg

Boområde Øst søger en Pædagog eller Social og Sundhedsassistent 32 timer / pr. uge pr. fra 01.06.21 i en begivenheds ansættelse til en særforanstaltning.

Boområde Øst, er en del af Socialafdelingen Handicap I Svendborg Kommune.

Vi søger en Pædagog eller Social og Sundhedsassistent i Bofælleskabet Søndergade, som ligger i Gudme. Stillingen er på 32 timer ugentligt i aftenvagter, på hverdage og hv. 2. weekend. Særforanstaltningen er til en 62 årig kvindelig atypisk autist og med udviklingshæmning, som har brug for 1:1 støtte i sine vågne timer. Vedkommende er på værksted hver dag i dagtimerne.

I Søndergade bor der 18 borgere, som har hver...

  • Stillingstype:Deltidsansættelse, Fastansættelse
  • Ansøgningsfrist: 15. april 2021
  • Kommune: Svendborg

Øbakkerne søger erfaren Pædagog 34 timer i Vester Skerninge Børnehus pr. 1. juni 2021.

Vester Skerninge Børnehus er en børnehave i et aktivt lokalsamfund. Vi arbejder meget inkluderende, er ligeværdige i vores samarbejde med hinanden, børn og forældre. Vores kommunikation tager afsæt i den systemiske teori, er der noget der ikke virker, reflekterer vi sammen og kigger på egne handlinger, og justerer os. Vi er omstillingsparate, fleksible vi er fagligt velfunderede og har stor nysgerrighed på nyt. Vi har øje for det enkelte barn og gruppen, og skaber ud fra dette, inspirerende...