Derfor skal dit jobopslag på Socialjob 

 

Socialjob er den oplagte jobportal at lægge dit jobopslag på. Socialjob er din fagspecifikke jobportal, hvor der kun lægges pædagogiske jobopslag op. Det er vores store ambition, at Socialjob bliver et omdrejningspunkt og en helt central medspiller i at få skabt det rette match mellem jobsøger og arbejdsgiver. 

Vi driver jobportalen med passion, med troværdighed og fagligt engagement for at skabe kortere afstand mellem jobsøger, arbejdsgiver og teamet i Socialjob. 

På Socialjob er det gennem nemme og tilgængelige søgefiltre, at arbejdsgivernes jobopslag bliver set af de rette jobsøgere. Dette skaber grobund for ansættelse af medarbejdere med de rette kompetencer. Et rigtigt match mellem arbejdsgiver og jobsøger skaber fastholdelse i jobbet og stærke arbejdsfællesskaber på arbejdspladsen. Alt dette til gavn for kerneopgaven – nemlig de borgere, vi til dagligt arbejder med i vores institutioner. 

Vi har et bredt kendskab til det pædagogiske fag, både som jobsøger og som arbejdsgiver og kender alt til at søge og finde det rette job og den rette medarbejder i det store pædagogiske felt i Danmark. 

Vi har gjort det enkelt at lægge et jobopslag op og nemt for jobsøgerne at finde netop dit jobopslag og søge det. 

Du er altid velkommen til at kontakte os.