Absalonskolen søger to pædagoger, der vil være med til at løfte fritidspædagogikken – og gerne med specialpædagogisk erfaring

Kan du skabe stærke bånd og gode oplevelser med børnene i sfo’en og i indskolingen eller i vores kontaktklasser, så er du måske vores nye kollega. Absalonskolen søger to pædagoger, som har lyst til at skabe fællesskaber og sammenhængskraft – med godt humør og sjove aktiviteter. I den ene stilling vil det være et stort plus, hvis du har special- eller socialpædagogisk erfaring.

Stillingerne er en del af den nationale pulje til løft af fritidspædagogikken, og de er derfor som udgangspunkt tidsbegrænset til d. 31.12.2025. Den ugentlige arbejdstid er på 25-30 timer, det endelige timetal finder vi ud af i fællesskab. Når du sender din ansøgning, så skriv gerne, hvilken af stillingerne du helst vil i betragtning til.

1. stilling er i vores SFO1

Her vil du få din daglige gang i SFO1, som er Absalonskolens SFO-tilbud til elever i 0.-3. klasse. Som pædagog i SFO1 er din vigtigste opgave at møde børnene, der hvor de er, og være med til at skabe et dejligt frirum mellem skole og hjem.

Hvis du har det sorte bælte i træsløjd, er glad for sport og for at arrangere rundboldturneringer, er vild med at bage eller har en helt fjerde passion, som du har lyst til at udfolde sammen med børnene, så hører vi meget gerne om det. Kort sagt søger vi dig, der synes, at det er fedt at arbejde i SFO og være nærværende i aktiviteter sammen med børnene.

Udover timer i SFO1 har du også timer i skolen i indskolingen. Vi er en del af frihedsforsøget på folkeskoleområdet, og derfor er vi også nysgerrige på, hvordan vi bedst muligt kan udnytte samarbejdet mellem lærer og pædagog i undervisningen.

2. stilling er tilknyttet vores kontaktklasser

Vi er på udkig efter dig med et kæmpe pædagogisk hjerte til vores indskoling i Kontaktklasserne, der er et specialtilbud for børn i socioemotionelle vanskeligheder, ADHD og/eller ASF. Det er nogle dejlige børn, som har brug for en tydelig voksen, der kan skabe gode relationer, så børnene udvikler sig både fagligt, socialt og personligt.

Som en del af vores kontaktklasser vil du arbejde tæt sammen med vores fantastiske hold af pædagoger og lærere.  Du vil være med til at skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø, hvor hvert barn føler sig set, hørt, mødt og værdsat. Det betyder også, at du skal være klar til at lade dagsplanen ligge i skuffen, hvis du og dine kollegaer kan se på børnene, at det er brug for noget helt andet, end det I havde planlagt.

Det er vores ambition, at børnene i kontaktklasserne deltager i videst muligt omfang i skolens traditioner og arrangementer, ligesom børnene i kontaktklasserne har adgang til faglokaler, pædagogiske læringscenter og andre typer fælles faciliteter på skolen. 

Fælles for begge stillinger

Du kan både være nyuddannet og klar til dit første job eller erfaren og gammel i gårde – det vigtigste er, at du har lyst til at være her og skabe sammenhængskraft og bidrage med godt humør.

Absalonskolen ligger i et naturskønt område, skoven ligger i baghaven, vi har boldbaner, mooncar bane og bålhus. Sammen med dine kollegaer har du rig mulighed for at præge de aktiviteter, vi tilbyder børnene.  Sammen med børnene får du mulighed for at boltre dig i vores krealokale, computerrum, gymnastiksal, tumlerum – og derudover er der selvfølgelig mulighed for at benytte skolens faglokaler. 

Vi har brug for dig, der er uddannet pædagog, og 

  • har fokus på alle børns deltagelsesmuligheder
  • kan møde børnene i øjenhøjde
  • kan give børn oplevelser og tør bryde rammen og gøre noget andet end ”det vi plejer”
  • har en positiv og inkluderende tilgang til samarbejdet med børn – også når det er svært

Vi kan tilbyde

  • en arbejdsplads der understøtter faglig sparring, dialog om didaktik og pædagogik
  • dygtige og engagerede kolleger og et positivt lærings- og arbejdsmiljø
  • løbende kompetenceudvikling. Vores grundsyn er at blive dygtige til at forstå barnets perspektiv, og det arbejder vi løbende med.

Om Absalonskolen

Absalonskolen ligger på toppen i Holbæk By. Hver dag går vi på arbejde for at gøre en forskel for vores 550 elever. Børnene kommer med meget forskellige baggrunde og det er derfor vigtigt for os, at skabe tilbud og udfordringer til alle skolens børn. 

Det lyder lige som noget for mig!

Vi glæder os til at modtage dit cv og din ansøgning senest torsdag den 15. august 2024. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller er nysgerrig på at se skolen, så tag endelig fat i konstitueret pædagogisk leder Rie Gudmand-Høyer Sørensen på telefon 72 36 41 91 eller på mail rigso@holb.dk (ferie i uge 29-31).

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst på området.

Tiltrædelse er snarest muligt. Begge stillinger er som udgangspunkt tidsbegrænset til den 31.12.2025.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 09. juli 2024
Ansøgningsfrist: 15. august 2024
Tiltrædelse: 01. oktober 2024
Stillingstype: Deltidsansættelse, Fastansættelse, Tidsbegrænset ansættelse
Ugentlig antal timer: 25-30 timer
Kontaktperson: Pædagogisk leder Rie Gudmand-Høyer Sørensen
Telefon: 7236 4191
Region: Sjælland
Kommune: Holbæk
Postnummer: 4300 Holbæk
Adresse: Vandtårnsvej 3