Aktivitetskoordinator

Dygtig aktivitetskoordinator søges til vores spændende hus

Er du smilende, selvom du skal løse mange opgaver på én gang? Nyder du at samarbejde med aktive borgere og sammen med dem udvikle og igangsætte nye aktiviteter? Så er du måske vores nye aktivitetskoordinator.

I Solrød Kommunes Aktivitets- og Frivilligcenter (AFC) vil vi gerne give borgerne mulighed for at indgå i mange forskellige typer fællesskaber. Som aktivitetskoordinator er du en meget vigtig person både for de frivillige og for brugerne af huset. Der er brug for dig til en bred vifte af opgaver, og du skal turde at kaste dig ud i dem alle. Selv om opgaverne sommetider presser sig på, er det vigtigste, at husets gæster altid føler sig set og velkomne.

Aktivitets- og Frivilligcenteret rummer mange forskellige funktioner, og du bliver derfor en del af et  kollegafællesskab med meget blandede opgaver inden for sundhed, forebyggelse, frivillighed og rehabilitering. Vi glæder os til at invitere dig ind i vores fællesskab.

Om stillingen som aktivitetskoordinator

Som aktivitetskoordinator har du en spændende opgave i at koordinere og udvikle husets tilbud og rammer i samarbejde med frivillige, brugere og kollegaer, så rammerne udnyttes fuldt ud til gavn for borgerne. Du har også en vigtig opgave som inspirator og idémager, så vi hele tiden kan puste nyt liv i huset. Mange seniorer benytter huset flittigt, og der er plads til flere. Men der er også en opgave i at åbne huset op for en bredere målgruppe inden for sundheds- og socialområdet. Dine nærmeste kollegaer bliver en anden aktivitetskoordinator og lederen af AFC.

Aktivitets- og Frivilligcenteret har et Centerråd, der repræsenterer husets brugere og der er mange frivillige tovholdere som på ugentlig basis skaber aktiviteter fra kreative værksteder til stolegymnastik. Du skal derfor være god både til at motivere frivillige og have god forståelse for at skabe et givtigt samarbejde med frivillige. Din kollega, der også arbejder som aktivitetskoordinator, kommunens frivilligkonsulent og lederen af AFC er de dine tætteste samarbejdspartnere.

Følgende er et udsnit af de opgaver, der møder dig:

 frontline-betjening af henvendelser fra borgerne og fra kollegaer fra andre afdelinger.

 lokalebooking, varebestilling, referatskrivning og andre administrative opgaver ifm. drift af huset.

 regelmæssige møder med de frivillige grupper, hvor du skal facilitere udvikling og fremdrift.

 initiativtager til nye aktiviteter eller workshops - måske kan du bringe dine egne interesser i spil?

 rekruttering og fastholdelse af frivillige.

 medansvar for vores hjemmeside og sociale medier, så de afspejler hverdagen i AFC.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig men vi lægger vægt på at du har erfaring med at samarbejde med frivillige - enten som ansat eller selv som frivillig på en koordinerede post.

Men det er vigtigt, at man kan sige om dig, at:

 du kan motivere og inspirere andre.

 du har en struktureret tilgang til opgaverne og kan bevare overblikket. Når du får en opgave, kan man altid vide, at den bliver fulgt til dørs.

 du kan lide at møde nye mennesker, men samtidig er det ikke dig, der fylder mest, når du møder andre.

 du kombinerer gennemslagskraft med en adfærd, der opløser konflikter.

 du har evnen til at se, hvor der lige skal skrues lidt, så det hele fungerer bedre.

Vi tilbyder

 Spændende arbejdsdage, hvor du i høj grad har mulighed for at præge stillingen og være med til at tilrettelægge arbejdsopgaverne.

 Et ansvarsfuldt job med masser af forskellige opgaver.

 Et godt fællesskab med dine kollegaer i Aktivitets- og Frivilligcenteret.

 Fleksible arbejdstider. Der kan enkelte gange i løbet af et år forekomme arbejde uden for normal arbejdstid.

 En fast stilling, der som udgangspunkt er på 25 timer ugentligt fordelt på 4 eller 5 hverdage. Enkelte aftener og weekender i løbet af året, i forbindelse med arrangementer.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist fredag den 14. april 2023. Vi afholder ansættelsessamtale 20. april 2023 og 21. april 2023.

Stillingen er ledig nu, og du skal senest kunne starte d. 1. juni 2023.

Løn og ansættelsesvilkår

Fast stilling. Løn og ansættelse sker efter overenskomst for administration og IT mellem HK/Kommunal og KL. Aflønning sker på trin 32. Der vil være mulighed for forhandling af individuel løn på baggrund af erfaring og kvalifikationer.

Vil du vide mere

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af Aktivitets- og Frivilligcenteret Dorthe Kelfast på 2364 8908.
 

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 18. marts 2023
Ansøgningsfrist: 14. april 2023
Tiltrædelse: 01. juni 2023
Stillingstype: Deltidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 25 timer
Kontaktperson: Leder Dorthe Kelfast
Telefon: 2364 8904
Region: Sjælland
Kommune: Solrød
Postnummer: 2680 Solrød Strand
Adresse: Solrød Center 85