Amaliegården i Beder søger en 30 timers pædagogmedhjælper til vuggestuegruppe

Om jobbet:

Vi søger en 30 timers medhjælper pr. 01.01.2021 til en vuggestuegruppe.

Amaliegården er en integreret afdeling af Beder-Malling dagtilbud. Huset er stueopdelt og består af tre grupper: en vuggestuegruppe med ca. 15 0-2 årige børn og to børnehavegrupper med hver ca. 20 3-6 årige børn.

Der kører bus og letbane til Beder flere gange i timen.

Din profil:

Vi søger en person, der har lyst til at arbejde i vuggestue og lyst til at indgå i et fællesskab med børn og voksne. Du skal være stabil, ansvarsfuld, engageret og fleksibel – og være i besiddelse af et godt humør.

Vi forventer, at du er åben og udadvendt og kan indgå i et forpligtende teamsamarbejde, hvor tempoet ind imellem kan være højt.

Derfor skal du vælge os:

Amaliegården er en spændende og udviklende arbejdsplads. Vi er en blanding af nye og mere erfarne voksne. Vi arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for børnene og udvikle pædagogikken i huset.  Vi lægger vægt på at være nærværende voksne. Vi har fokus på anerkendelse og inklusion. Vi er et hus med et kreativt pædagogisk miljø. Vi har en legeplads, som er under udvikling. Vi er ude det meste af dagen. Vi har gode fysiske rammer såvel ude som inde. Vi er et hus med plads til humor og forskellighed. Vi har meget engagerede forældre samt forældreråd.
 
Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. 
Ugentligt timetal: 30
Vi forventer, at du kan tiltræde den 1. januar 2021
 
Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Pædagogisk leder, Helle Selch Sønnichsen på telefon 51 83 72 98.

Ansøgning

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 

 
 

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 22. november 2020
Ansøgningsfrist: 06. december 2020
Tiltrædelse: 01. januar 2021
Stillingstype: Deltidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 30 timer
Kontaktperson: Pædagogisk leder Helle Selch Sønnichsen
Telefon: 5183 7298
Region: Midtjylland
Kommune: Aarhus
Postnummer: 8330 Beder
Adresse: Byagervej 98