Børnehaveklasseleder

Vi søger en relationsstærk, varm og dygtig børnehaveklasseleder til vores 0x pr. 1. oktober. 

Vores elever i denne klasse har generelle indlæringsvanskeligheder, og derfor arbejder vi med mentalisering og visuel struktureret pædagogik. Du vil indgå i et tæt teamsamarbejde med en pædagog og to pædagogmedhjælpere med ugentlige teammøder og månedlige afdelingsmøder. Vi modtager løbende elever til klassen, og det vil være en del af opgaven at sikre, at de får en god start. Ligeledes vil en del af opgaven også indebære at tage ud og besøge kommende børn i børnehaverne, så de kan placeres rigtigt i en af vores tre børnehaveklasser.  

Du vil være ansvarlig for det gode forældresamarbejde, der er en vigtig del af jobbet, da det har stor betydning for elevernes tryghed, at forældrene er trygge. Du er tovholder på samarbejdet med PPR. Det vil være en fordel, hvis du har erfaringer med at udarbejde handleplaner og deltage i netværksmøder. 

Nordens Plads er Frederiksberg Kommunes specialskole, og du vil være tilknyttet vores indskoling. Vi har pædagogiske vejledere til rådighed, der kan hjælpe bl.a. i forhold til low arousal, og vi er generelt en skole, hvor der er meget sparring at hente. 

Vi søger en børnehaveklasseleder, der

  • Er glad for børn
  • Kender målgruppen og sætter en ære i at arbejde med børnenes faglige, sociale og alsidige udvikling trods deres udfordringer
  • Ønsker tæt samarbejde med kolleger
  • Ønsker tæt samarbejde med forældre
  • Har lyst til at være på en skole i udvikling

Du vil hos os få

  • Gode kolleger, der vil børnene og skolen
  • En skole med mange gode traditioner tilrettet målgrupperne eks. morgensang og påskefrokost
  • Børn, som bliver hos os i mange år, så du kan følge med i deres udvikling fra sidelinjen
  • Gode faciliteter

Deadline er den 12. august 2024 kl. 12. 

Vi afvikler samtaler i uge 34. Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen kan skoleleder Maike Raahauge kontaktes i uge 32 på 28980903.


Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 09. juli 2024
Ansøgningsfrist: 12. august 2024
Tiltrædelse: 01. oktober 2024
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 37 timer
Kontaktperson: Skoleleder Maike Raahauge
Telefon: 2898 0903
Region: Hovedstaden
Kommune: Frederiksberg
Postnummer: 2000 Frederiksberg
Adresse: Sofus Francks Vænge 32