Dedikeret og dygtig børnehaveklasseleder til Vipperød skole

Hvem er vi
Vipperød og Ågerup Skole er én af 11 folkeskoler i Holbæk Kommune beliggende på to matrikler med en afstand mellem hinanden på 3 km. Matriklerne har fælles ledelse og vejledere. På Vipperød Skole er vi ca. 340 dejlige børn og deres forældre.

Lidt om jobbet og lidt om dig
Vi søger en engageret og ambitiøs børnehaveklasseleder, gerne fra 1. august, der kan skabe en tryg, lærerig og inspirerende start på børnenes skoleliv. Så har du en stærk pædagogisk baggrund og hjertet på rette sted, så er du måske vores nye børnehaveklasseleder!

Som børnehaveklasse leder vil du få ansvaret for at skabe et stimulerende, udviklende og trygt læringsmiljø for børnene. Vi søger en stærk teamplayer, hvilket selvfølgelig kræver at du er løsningsorienteret og fleksibel. Du skal have lyst til at træde ind i et tæt og effektivt samarbejde om vores to velfungerende 0. klasser med vores nuværende børnehaveklasseleder og klassepædagogerne i begge klasser. 

Vi vægter et tæt samarbejde om eleverne, det gælder såvel fagligt som socialt.

Du er en erfaren og dygtig klasserumsleder, som vægter at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn. Du kan både stå alene i en klasse, men du vægter også det tværfaglige samarbejde med klassepædagoger og andre ressourcepersoner højt. 

Du er selvfølgelig anerkendende og ressourceorienteret i din tilgang og måske har du tilmed et smittende humør som kan være med til at skabe en positiv og inkluderende atmosfære?

Fagligt står du stærkt. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med og interesse for børns tidlige og begyndende skriftsproglige udvikling. Du har lyst til at afprøve nye ting og eksperimenterer.

Det vil du være med til
Vi er en udviklingsorienteret skole, så du skal turde være nysgerrig på din egen praksis, reflektere i fællesskab og være optaget af at skabe de bedst mulige læringsbetingelser for eleverne. Vi tror på, at vi som professionelle voksne kan gøre en forskel, og vægter høj faglighed og trivsel blandt både børn og voksne. 

Det kan du glæde dig til

  • At møde en dygtig, engageret og hjælpsom medarbejdergruppe og ledelse hver dag. 
  • En mentorordning, max 26 lektioner og samlet 375 timer til forberedelse
  • En mangfoldig børnegruppe, hvor alle skal have en plads
  • Humor og højt til loftet
  • Fælles møder og fælles faglig forberedelse

Hvad så nu?
Ansøgningsfristen er den 26. juli 2024. Samtaler afholdes løbende på Vipperød Skole. 

Rensdyrvej 2, 4390 Vipperød

Har du spørgsmål eller vil på besøg? Vi giver gerne en kop kaffe og/eller en snak. 

Kontakt: 

Pædagogisk leder 
Trine Sustmann Sørensen
Telefon: 7236 2808 
E-mail trsso@holb.dk

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst. Holbæk Kommune indhenter straffe- og børneattest. 

Du søger stillingen ved at trykke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor. Du bedes ud over selve ansøgningen vedhæfte uddannelsesbevis, CV samt eventuelle anbefalinger. Vi indhenter referencer inden ansættelsen.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 09. juli 2024
Ansøgningsfrist: 26. juli 2024
Tiltrædelse: 01. august 2024
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 37 timer
Kontaktperson: Pædagogisk leder Trine Sustmann Sørensen
Telefon: 7236 2808
Region: Sjælland
Kommune: Holbæk
Postnummer: 4390 Vipperød
Adresse: Rensdyrvej 2