DII SPIREN I HJORTSHØJ SØGER SANG- OG NATURGLAD PÆDAGOG TIL FAST STILLING

Om jobbet:

DII Spiren i Hjortshøj søger pr. 1. november 2022 en pædagog til vores børnehavegruppe på 31 timer pr. uge.

Spiren er en integreret institution med 54 børn fordelt på vuggestuegruppe og børnehavegruppe. Du skal kunne arbejde med alle aldersgrupper, da vi arbejder på tværs i huset, specielt omkring åbne og lukkevagter.  Samtidig arbejder vi meget på tværs af grupperne, hvor vi bl. a. arbejder med en minigruppe omkring overgang fra vuggestue til børnehave.

Vores børnehave er delt i 3 aldersgrupper, med primærpædagoger, der står for samling, temadage og spisning. Derudover er alle børnehavens medarbejdere sekundær på alle børnehavebørn og tertiær på hele Spirens børnegruppe.

Vi arbejder med faste aktiviteter i rul.

Din arbejdstid vil ligge indenfor 6:30 – 17 med et månedligt aften-personalemøde.

Spiren er en del af Hjortshøj dagtilbud, der er et lille dagtilbud. Vi består af 4 afdelinger. Her arbejdes med fællespasning og andre projekter på tværs af institutionerne. Spiren er også en del af Hjortshøjuniverset, hvor der arbejdes med hele 0 – 100 års perspektivet.


Din profil:

Først og fremmest har du en stærk faglighed, som du vil glæde dig til at sætte i sving i Spiren. Du vil blive 1 ud af 6 pædagoger i børnehaven. Du er interesseret i og har kompetencer/ interesser inden for bevægelse, udeliv og sang. Du kan selv sætte noget i gang og kan bakke op om fælles beslutninger og andres ideer.

Du kan formulere dig i skrift og tale og har lyst til at lære at håndtere de digitale opgaver, såsom dialoghjul og sprogvurderinger, hvis du ikke allerede har kendskab til det. Vi tænker at du, ligesom os har fælles mindset om, at alle børn gør det bedste de kan, og at det er vores job at hjælpe barnet med forståelse for deres intentioner i deres handlinger. Vi møder alle børn i børnehøjde og med kærlig myndighed.


Derfor skal du vælge os:
Vi arbejder med stærkere læringsfællesskaber og den ny styrkede lærerplan og er optaget af at føre det ud i praksis. Derudover har vi fået vores APV retur, hvor vi har fået bekræftet, hvor godt vi har det sammen og med vores arbejde 😊.

Du havner i et lille velfungerende landsbysamfund med skønne unger og engagerede og ressourcestærke forældre, der er gode til at bakke os op.

Vi har gejst og engagement og et godt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden, har gode faglige dialoger og opmuntrer hinanden.

Vi har sparringssamtaler leder/medarbejder ca. hver 8 uge, hvor vi får talt om det der går godt, det der udfordrer, og det du er optaget af lige nu.

Vi er en glad flok, hvor den der har været her længst, har været her i ca. 5 år. Vi er åbne overfor dine ideer og venter spændt på at tage imod dig og dine kompetencer. Vi har et dejligt 32 år gammelt hus, hvor vi har indrettet et par motorikrum, og andre temarum til glæde for alle vores børn og medarbejdere.  Du vil blive en del af en flok gode mennesker, med stærke faglige kompetencer, der er klar til at støtte og vejlede dig og lære fra sig. 

Det var lidt om os, og vi vil glæde os til at høre mere om dig.

Jeg håber vi tales ved. 

Mange hilsner fra Hanne


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, med mindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Deltid

Valgfri:
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

Hvis du vil vide mere:


Du kan læse mere om os på Spirens hjemmeside Spiren (aarhus.dk)
Hvis du ønsker at besøge os eller har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at komme og besøge os og få en rundvisning. Ring og aftal tid eller få en snak med Hanne på mobil 30 55 98 66


Ansøgning


Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  05-10-2022 12:00
 
Ansøgningsfrist onsdag d. 21.09.22 kl. 12:00

Der forventes at afholdes ansættelsessamtaler d. 26.09.22 fra kl. 14:00


Om os

Spiren er en del af Hjortshøj Dagtilbud, som består af 3 institutioner og én dagplejeafdeling. Vi har et tæt samarbejde med Virupskolen og det øvrige lokaldistrikt.
Som ansat i Aarhus Kommune, Børn og Unge bliver du en del af et ambitiøst og innovativt samarbejde, der sætter barnet i centrum, og som har et 0-18 års perspektiv. Aarhus Kommunes dagtilbud har fokus på kvalitet, trivsel, effekt og tidlig indsats og går forrest, når det gælder nytænkning og digitalisering.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 22. september 2022
Ansøgningsfrist: 05. oktober 2022
Tiltrædelse: 01. november 2022
Stillingstype: Deltidsansættelse
Ugentlig antal timer: 31 timer
Kontaktperson: Hanne Nyboe Kjeldsen
Telefon: 30559866
Region: Midtjylland
Kommune: Aarhus
Postnummer: 8530 Hjortshøj
Adresse: Skovager 1