Engageret og fagligt nysgerrig pædagog til Børnehuset Stationsparken

Hos os i Børnehuset Stationsparken, søger vi en dygtig, omsorgsfuld og kompetent pædagog. Stillingen er på 35-37 timer om ugen efter aftale med start 1. marts eller snarest derefter.

Lidt om os

Stationsparken er et dejligt, lyst hus og danner rammen for ca. 65 skønne børns hverdag. Vi arbejder aldersopdelt i 2 teams, hvor vuggestueteamet har to grupper og børnehaveteamet har tre grupper.

Fagligt, arbejder vi med en didaktisk ramme og man skal have lyst til at lave dokumentation, naturlige forudsætninger for refleksion og lyst til at deltage aktivt på team- og pædagogfaglige møder. Hver uge er der afsat tid til refleksion og forberedelse. Vi tager vores ansvar alvorligt, og vores kerneopgave er barnets læring – derfor sætter vi læring, trivsel og udvikling i allerøverste kontekst.

Vi er et børnehus med et godt arbejdsmiljø, og vi bruger humoren i det daglige arbejde. Vi sætter pris på at du, som person, har et anerkendende menneskesyn, og arbejder ud fra dette i hverdagen. Du skaber tillid, er troværdig og god til at lytte. Og så forstår du virkelig værdien og vigtigheden af et konstruktivt samarbejde med både kollegaer og forældre.

Vi arbejder med genbrugsmaterier både i arbejdet med børnene og i vores fysiske læringsmiljøer. Vi har et genbrugsværksted, hvor både pædagogerne og børnene kan hente materialer. Vi ønsker at lære børnene om bæredygtighed, og at skrald ikke bare er skrald, men kan bruges igen.

Vi søger dig som

  • er nysgerrig på børnene, deres leg og det gode samspil i fællesskaber
  • ser forældrene som dine aktive medspillere
  • kan reflektere og begrunde dit pædagogiske virke
  • kan bidrage fagligt, og med godt humør, til vores dygtige vuggestueteam
  • har gode og tydelige kommunikationsevner, både skriftlig og mundtligt
  • har lyst til at arbejde med fysiske læringsmiljøer på en anderledes måde.

Område Vadgård

Børnehuset Stationsparken er en del af område Vadgård, som består af 5 børnehuse, der ligger geografisk i nærheden af hinanden. Der er et tæt samarbejde mellem de fem børnehuses ledere, medarbejdere og børnene, som vi gerne samler flere gange årligt.

I Gladsaxe Kommune arbejdes der med afsæt i vores børne- og skolepolitik ud fra en fælles didaktisk ramme for det pædagogiske arbejde på 0-6 års området DAP (didaktisk anvendt pædagogik), som kort beskrevet er en metode, der sikrer børn i trivsel, læring og udvikling. Du får naturligvis tildelt en sparringspartner, der vil introducere dig til vores metoder.

Børnehuset Stationsparken er beliggende på Vadbro 37 i Søborg, tæt på både Buddinge og Kildebakke station. Læs mere om børnehuset på vores hjemmeside.

Hvis alt vi har beskrevet vækker inspiration, motiverer og bare giver dig lyst til at være en del af vores skønne team, så glæder vi os til at modtage din ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Ring gerne for en rundvisning i huset, eller hvis du har uddybende spørgsmål til vores børnehusleder, Helle Olsen på telefon 39 69 31 31.

Gladsaxe Kommune tilbyder blandt andet fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub samt skattefri, offentlig transport. Vi har desuden en feriefond, hvor det er muligt at leje dejlige ferieboliger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne om Ny Løn.

Yderligere oplysninger

Kontakt børnehusleder, Helle Olsen på telefon 39 69 31 31.

Frist

Ansøgningsfrist 28. februar kl. 12:00. Vi kalder dog løbende ind til samtale, hvorfor du ikke skal tøve med at søge.

Annoncen vil derfor være online, indtil stillingen er besat.

Vi glæder os til at høre fra dig og ønsker dig velkommen hos os i Børnehuset Stationsparken.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 13. januar 2021
Ansøgningsfrist: 28. februar 2021
Tiltrædelse: 01. marts 2021
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 35-37 timer
Kontaktperson: Helle Olsen
Telefon: 39 69 31 31
Region: Hovedstaden
Kommune: Gladsaxe
Postnummer: 2860 Søborg
Adresse: Vadbro 37