Engageret og fagligt stærk socialpædagog til bosted i det skønne Nordvest

Vi søger dig, der vil bruge din faglighed til at gøre en stor forskel for mennesker med handicap. Måske er det dig, der skal være vores nye kollega?

Din opgave og vores pædagogiske tilgang
Som pædagog på Musvågevej Syd bliver din opgave at hjælpe med at skabe et fortsat attraktivt botilbud for både beboere og ansatte. Beboerne er voksne udviklingshæmmede med forskellig grad af multiple funktionsnedsættelser. De har derfor behov for socialpædagogisk hjælp og støtte døgnet rundt.

Den største del af dit arbejde vil du bruge på pædagogiske aktiviteter, hvor du arbejder tæt med den enkelte borger om at skabe en god og tryg hverdag, og hvor vi systematisk arbejder med udviklings- og aktivitetsplaner. Vi har et pædagogisk mål om at arbejde rehabiliterende og dermed altid se borgerens udviklingspotentiale. Du vil også støtte borgeren i personlig pleje. Det kan fx være hjælp til bad, toiletbesøg og medicinhåndtering. Du får også en vigtig dokumentationsopgave, der hverken skal fylde mere eller mindre end at sikre, at borgernes data altid er opdateret med alt fra pædagogiske fremskridt og udfordringer til vigtige oplysninger om borgerens medicin og helbred.

På et botilbud er der også diverse ad hoc-opgaver som fx mødeaktiviteter, sparring med kolleger mv. Alle medarbejdere er fælles om at få bostedet til at fungere. Det betyder også, at vi griber karkluden, sætter kaffe over, hjælper med madlavning og deles om oprydningen i fællesområderne.

Vores pædagogiske indsats ligger primært indenfor autismepædagogik, og vi har en overordnet neuropædagogisk tilgang i hverdagen. Vi arbejder med at skabe størst mulig selvbestemmelse for borgerne, der alle har brug for en empatisk, rolig og vedholdende indsats. Tryghed og forudsigelighed er kodeord i vores arbejde.

Det er ikke et krav, at du har erfaring fra området, når du starter, men vi forventer, at du er villig til at lære og engagere dig i arbejdet med borgere og kolleger.

Vi leder efter dig, der

  • er uddannet pædagog, pædagogisk assistent eller har en anden relevant uddannelse eller erfaringer, og som er motiveret for at arbejde med specialpædagogik inden for voksenområdet
  • forstår at sætte beboernes trivsel i første række, er nysgerrig i din faglige tilgang, som tør byde ind med nye idéer og ser muligheder for at øge beboernes trivsel
  • ikke er bange for at tage ansvar, og som kan påtage sig kontaktpersonsopgaver og medvirke til det gode samarbejde med beboere og pårørende
  • kan se vigtigheden af god dokumentation – du behøver ikke at skrive og stave perfekt, men uanset hvad skal du være med til at sikre god dokumentation

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor du vil møde fantastiske kollegaer med stor hjertevarme, og hvor vi sparrer med hinanden for at opnå en viden, som skal sikre, at vores beboere oplever trivsel og værdi. Her vil du få mulighed for at præge udviklingen for beboerne først og fremmest, men også udviklingen for arbejdspladsen og din egen arbejdsdag. 

Vi er en arbejdsplads med fokus på din og dine kollegaers trivsel. Vi prioriterer derfor, at du får en god oplæring gennem vores onboardingprogram, som vil give dig et godt kendskab til din kommende arbejdsplads og dine arbejdsopgaver. Dertil afholder vi interne kurser i vores pædagogiske og autismespecifikke metoder – herunder tilbyder vi gode muligheder for at komme på efteruddannelse inden for autismepædagogik og andre relevante fagområder.

Hvem er vi?
Musvågevej Syd er en del af Borgercenter Handicap under Socialforvaltningen i Københavns Kommune.
Vi har hjemme på Musvågevej i Københavns Nordvestkvarter, og vi har derfor både byliv med caféer og butikker, samt parker, ro og natur i nærheden.

På Musvågevej Syd bor 32 mennesker med nedsat funktionsevne. Der er ansat 60 dygtige medarbejdere, der varetager de daglige pædagogiske og sundhedsfaglige opgaver. Alle bidrager vi til, at beboerne kan leve deres liv på egne præmisser.
Huset emmer af liv og glade dage og er indrettet med planter og hjemlig hygge med plads til alle. Vores have er en lille oase, hvor beboerne kan nyde blomster, gynger, højbede og sansehaven. Vi har cykler og en løbevogn, så alle, uanset handicap, har mulighed for at komme ud og få vind i håret og opleve lokalsamfundet.

Læs mere om bo- og dagtilbuddet Musvågevej her

Praktiske detaljer og informationer
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling på mellem 8-25 timer om ugen med ansættelse snarest. Vi indhenter referencer og straffeattest i forbindelse med ansættelsesproceduren.

Din arbejdstid vil være i tidsrummet kl. 7.00-23.00. Der er weekendarbejde hver anden weekend, og du må forvente arbejde på nogle helligdage.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, kan du kl 09.00-15.00 kontakte afdelingsledere Rebekka Thornbech Rasmussen på 2138 3116, eller Camilla Hartmann på 2053 2308.

Søg via linket senest onsdag den 15. februar 2023
Samtaler vil blive afholdt løbende, så send endelig din ansøgning med det samme.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 24. januar 2023
Ansøgningsfrist: 15. februar 2023
Tiltrædelse: 01. april 2023
Stillingstype: Deltidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 8-25 timer
Kontaktperson: Afdelingsleder Camilla Hartmann
Telefon: 2053 2308
Region: Hovedstaden
Kommune: København
Postnummer: 2400 København NV
Adresse: Musvågevej 24