To fagligt stærke pædagoger til Bakkely

To fagligt stærke pædagoger med sprogtovholder og teamkoordinator funktioner til Bakkely.

Børnehuset Bakkely i Området Skovbrynet søger 2 nye kolleger på 35-37 timer til vores dynamiske, velfungerende og fagligt stærke teams i henholdsvis vuggestue og børnehave, som glæder sig til at tage godt imod dig eller jer, hvis I kender hinanden. Du vil fra 1. dag indgå i internt og eksternt sprognetværk, ugentlige pædagogiske teammøder, og du vil få din egen pædagogiske mentor, som kender Bakkely rigtig godt.

Lidt om os

Bakkely er et varmt børnehus, og vi vægter det nære, de tætte relationer og de små børnegrupper højt. Vores hverdag er organiseret, så børnene hele dagen har mulighed for både ro og fordybelse, og de frie store bevægelser både ude og inde. Vi nyder hver dag vores naturskønne legeplads med læringsmiljøer som bl.a. sansehave, drivhus, foderkasser og bålplads. Bakkely er dejligt placeret tæt på for eksempel Kanoklub, Hareskoven og Smørmosen, hvilket passer perfekt til vores tema: Natur, Science og digitalisering.

Vi er nysgerrige sammen med børnene i forhold til naturen omkring os, og sammen kalder vi os for Naturdetektiver. Hos os er der er plads til alle, og vi hjælper hinanden med stor respekt og anerkendelse – børn som voksne.

Fordybelse og fantasi

Vi giver god tid til de pædagogiske projekter, så børnene får mulighed for at fordybe sig. Derfor vil du opleve, at naturtemaet har mange lag og niveauer i hele børnehuset. Hvilket er synligt fra det øjeblik, du træder ind i Bakkely.

Fantasi og fortælling er vigtigt i vores hus, og den gode historie binder os sammen, som del af en systematisk didaktisk ramme, der giver os et stærkt fagligt og veldokumenteret skriftligt fundament i hverdagen som pædagoger i det tværfaglige fællesskab. Og her vil du blive en vigtig del af den fortsatte udvikling af at skabe forudsigelige rammer og rutiner for børnene, så de bliver opmærksomme på deres egen og kammeraternes læring.

I Bakkely lykkes vi, når vi sammen med familierne skaber udvikling af barnets trivsel, læring og mod. Derfor er forældresamarbejdet vigtigt for os, og vi har et stort, aktivt og velfungerende forældrekontaktudvalg, som repræsenterer børn i hele Bakkely. Et samarbejde vi ikke kunne være foruden.

Rundvisning

Vil du sammen med os, give børnene i Bakkely mulighed for at blive ”verdens-mestre” i deres eget liv? Så ring og aftal en rundvisning med mundbind med børnehusleder, Ann Lindberg på telefon 20 11 32 14. For vi vil så gerne vise vores børnehus frem og nørde omkring vores glæde og stolthed over at drage omsorg for de yngste, da vi er bevidst om det vigtige arbejde, vi udfører i forhold til barnets trivsel, robusthed og livslange læring.

Gladsaxe Kommune kan tilbyde blandt andet fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub samt skattefri offentlig transport. Vi har desuden en feriefond, hvor det er muligt at leje sommerhuse.

Det er kun uddannede pædagoger, der kommer i betragtning til stillingerne, og du skal kunne beherske dansk i skrift og tale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Yderligere oplysninger

Kontakt børnehusleder, Ann Lindberg på telefon 20 11 32 14.

Frist

Den 22. februar 2021.

Vi indkalder løbende samtaler på vores adresse Taxvej 17, 2880 Bagsværd.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 13. januar 2021
Ansøgningsfrist: 22. februar 2021
Tiltrædelse: 22. februar 2021
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 35-37 timer
Kontaktperson: Ann Lindberg
Telefon: 20 11 32 14
Region: Hovedstaden
Kommune: Gladsaxe
Postnummer: 2880 Bagsværd
Adresse: Taxvej 17