GENOPSLAG: SKJOLDHØJ VUGGESTUE I BRABRAND SØGER 30 TIMERS UDDANNET PÆDAGOG TIL FAST STILLING FRA D. 1. SEPTEMBER 2022

Er du fagligt stærk, positiv og selvstændig?
 

For at udvide ansøgerfeltet, har vi valgt at genopslå stillingen.


Skjoldhøj Vuggestue er et selvejende dagtilbud i Brabrand, vi er normeret til 30 børn fordelt på 2 stuer og 12 medarbejdere. Skjoldhøj Vuggestue ligger i grønne omgivelser, tæt ved skoven i et dejligt kuperet terræn. Vuggestuen er indrettet lyst og venligt. Udenfor har vi en skøn legeplads på 2000 m2, der inviterer til motoriske udfoldelser for både børn og voksne.
 

Pædagogisk praksis

Vi lægger stor vægt på at skabe en dagligdag med, tryghed, omsorg og positiv samspil i samværet med børnene Vi arbejder bevidst på at understøtte det enkelte barns initiativ og lytte til dets behov og ønsker. Vores pædagogiske praksis bygger på et børnesyn, som tager udgangspunkt i at barnet er kompetent og at vores opgave er at skabe de bedst mulige læringsmiljøer for at sikre det enkeltes barn udvikling, læring og trivsel. Vi prioriterer konstant at være i faglig udvikling, med særligt fokus på relationskompetence, mentalisering og selvagens. Vi benytter os i denne forbindelse ofte af eksterne konsulenter for at sikre kontinuitet og høj faglig kvalitet. 

 

Bredt tværfagligt samarbejde

Det tværfaglige samarbejde som forebyggende indsats har stor betydning i vores pædagogiske arbejde særligt med henblik på udsatte og sårbare børn. Vi samarbejder med sundhedsplejerske, vuggestedet, tværfaglig enhed, PPR og flere andre forebyggende instanser, for herigennem at sikre den bedst mulige indsats for både barn og familie.

 

Professionelle og glade kolleger

Hos os møder du kollegaer og ledelse der er optagede af at få det bedste frem i os alle – børn som voksne. Vi inddrager viden fra stærkere læringsfællesskaber, og har forskningen omkring kvalitet i dagtilbud som en aktiv medspiller i forhold til planlægningen af det pædagogiske arbejde. I praksis betyder det, at vi hele tiden har fokus på hinandens og egen praksis, således at denne tilpasses børnene bedst muligt. Vi er optagede af at sikre alle børn en oplevelse af tryghed og nærvær – og tilpassede udfordringer. 

I Skjoldhøj Vuggestue bliver du en del af etableret team med både nye og gamle kræfter. Som personalegruppe er vi optagede af at skabe de allerbedste rammer for børnene. Vi har en tryg og tillidsfuld måde at omgås på – og en masse energi som vi bruger sammen omkring kerneopgaven. Samtidig synes vi også, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi vil hinanden, vi har det godt sammen, og griner meget. Vi ser muligheder frem for begrænsninger, og arbejder målrettet med at skabe de bedst mulige rammer om det gode børneliv. 

 

Det vi forventer af dig

Du skal kunne arbejde selvstændigt med børn i mindre grupper, ligesom jobbet også fordrer, at du er stand til at se, hvad der skal til for at et hus med mange børn og kollegaer fungerer bedst. Udover arbejdet med børnene arbejder vi fokuseret med forældresamskabelse, og ser forældrene som en stor ressource og en aktiv del af Skjoldhøj Vuggestue.

Har du særlige kompetencer indenfor sprogarbejde, inkluderende miljøer, udeliv eller andet vil du få rig mulighed for at udfolde det hos os. 

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Mette Kithler, tlf. 24 27 08 98. Det vil være muligt at aftale et besøg og en rundvisning hos os.

For os er det vigtigste det rette match, så dit ønske til timetal drøfter vi sammen. Vi tilbyder ansættelse pr. d. 1. september 2022, men hører også meget gerne fra dig, der finder opslaget interessant, og først kan starte senere. 

I forbindelse med ansættelse indhentes der reference, straffeattest og børneattest. 

Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst, og lokalaftale indgået mellem BUPL og Aarhus Kommune.

Vil du vide mere om Skjoldhøj Vuggestue kan du læse vores hjemmeside: https://skjoldhoej.aula.dk/

Ansøgningsfrist 10. juli 2022. Husk at medsende uddannelsesbevis.

Ansættelsessamtale forventes at blive afholdt i uge 34.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 23. juni 2022
Ansøgningsfrist: 10. juli 2022
Tiltrædelse: 01. september 2022
Stillingstype: Deltidsansættelse
Ugentlig antal timer: 30 timer
Kontaktperson: Mette Kithler
Telefon: 24270898
Region: Midtjylland
Kommune: Aarhus
Postnummer: 8220 Brabrand
Adresse: Spobjergvej 9