Lærer eller pædagog til 0.- 1. årgang til Vejle Midtbyskole

Lærer eller pædagog til 0.- 1. årgang, der tænker i barnets læringsbehov, trivsel og dannelse

Emil fra Lønneberg har sin Alfred som forstår ham, og får det bedste frem i ham. Vi tror på, at alle elever skal have en Alfred, kunne du tænke dig at være det for vores elever, så har du nu chancen for at blive en del af Vejle Midtbyskolens hold!

Kan du skabe udviklende læringsmiljøer, med afsæt i børns naturlige nysgerrighed og begejstring? Er du god til at tænke i nye muligheder og handlinger i samarbejde med dit dygtige team, så er det måske dig vi søger til at tænke læring, trivsel, dannelse og samarbejde på en utraditionel måde.
 
Om jobbet
Vi er en skole som løfter eleverne fagligt og socialt igennem et stærkt fællesskab, samarbejde på tværs af forældre, eksterne og interne samarbejdspartnere og skolerne i Vejle Kommune. Du skal være med til at støtte eleverne i deres trivsel og tætte relationer, hvor du samtidig skaber et motiverende læringsmiljø.

Vi tænker vores 0. – 1. klasser som 1 hold, hvor vi arbejder med fleksibel holddannelse. Konkret betyder det at elever fra 0. og 1. klasse kan have undervisning sammen. Såfremt deres læringsbehov kalder på det, og ikke deres alders læringsbehov. Vi vil gerne udfordre de almindelige forståelser af læring. Vi tænker leg, læring, store og små fællesskaber tæt sammen.

Vi er en skole der er inde i en forandringsproces, hvor vi gerne vil lave skole på en anden måde for vores elever, så vi løfter alle børn fagligt og trivselsmæssigt. Så du skal kunne se dig selv i et miljø, hvor der er højt til loftet, hvor ledelse og medarbejdere er i tæt dialog om nye tiltag og utraditionelle måder at lave skole på.
 
Vi vil gerne tilbyde vores kommende kollega

 • Et miljø hvor vi prioriterer co-teaching og fleksible holddannelse, så du kan sparre med dine kollegaer og vores elever får de bedste forudsætninger for trivsel, dannelse og læring.
 • Fælles faglig forberedelse, hvor lærere og pædagoger omkring eleverne har mulighed for at forberede og evaluere undervisning og læring sammen.
 • En hverdag, hvor vi arbejder som et professionelt læringsfællesskab, hvor vi på en ordentlig måde udfordrer hinandens forståelser og erfaringer, for vi hele tiden kan justere vores pædagogiske og didaktiske praksis, til gavn for eleverne.
 • En skole med fart over feltet, hvor grin og latter er vigtigt i vores arbejdsmiljø.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.
 • En mangfoldig elevgruppe, der har høje forventninger til personalet.
 • Mulighed for at sætte dit pædagogiske aftryk i samarbejde med meget dygtige og kompetente kolleger.
 • En ledelse der er tæt på og nysgerrig på praksis gennem læringssamtaler, observationsforløb mm.

 
Vores kommende kollega har følgende personlige egenskaber og kvalifikationer

 • Du har uddannelsesbevis som lærer eller pædagog.
 • Du er en inspiration til vores elever og evner at motivere dem til læring og leg.
 • Du ser forældre som en vigtig ressource, er god til at samarbejde med forældre, og evner at møde dem dér, hvor de er - uanset baggrund og forudsætninger.
 • Du kan indgå i et samarbejde med kollegaer og ledelse på en konstruktiv og åben måde. Hvor din forståelse og antagelser kan blive udfordret.
 • Du er nysgerrig på egen praksis både indenfor pædagogik og didaktik.
 • Du har gennemslagskraft, er tydelig og rammesættende samtidig med, at du giver tryghed og nærvær.
 • Du er reflekterende, smilende og inkluderende i dine handlinger og tanker.

 
Vejle Midtbyskole

Er en folkeskole beliggende midt i Vejle. Skolen er fordelt på to afdelinger. En afdeling er 0. til 6. klasse og en afdeling for 7. til 9. klasse. Vi er i runde tal 550 elever og 130 ansatte.
 
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter overenskomst og lokal løn. Der er tale om en fast stilling på 37 timer med forventet tltrædelse 1. august 2023.
Vi har ansøgningsfrist den 12. juni kl. 12.00 og forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 15. juni i tidsrummet kl. 12.00-16.00.
 
Har du lyst til at vide mere?
Så kontakt skoleleder Henrik Lynggaard på tlf. 2936 1424, afdelingsleder for 0. – 6. klasse Lasse Rasmussen tlf. 2252 5659 eller ledende pædagog Heine Hansen på tlf. 2332 0610.
 
Attester
Vi indhenter altid børneattest og offentlig straffeattest ved ansættelse.

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 23. maj 2023
Ansøgningsfrist: 12. juni 2023
Tiltrædelse: 01. august 2023
Stillingstype: Fuldtidsansættelse
Ugentlig antal timer: 37 timer
Kontaktperson: Lasse Rasmussen
Telefon: 2252 5659
Region: Syddanmark
Kommune: Vejle
Postnummer: 7100 Vejle
Adresse: Damhaven 13B