Pædagog

Den selvejende integrerede institution Børnehuset Solstrålen i Gentofte søger 1 engageret kollega til barselsvikariat.

Vi søger en pædagog med ambitioner, der tror på at samarbejde med kollegaerne er den bedste vej, for at sikre trygge rammer i en velfungerende institution.

Kan du se dig selv i en institution præget af kreativitet omkring pædagogiske aktiviteter med fokus på børneperspektivet og udvikling af det pædagogiske læringsmiljø?

Kan du arbejde anerkendende med fokus at fremme børns trivsel, læring, udvikling og dannelse i tæt samarbejde med et dygtigt pædagogisk team, forældre og en engageret leder?

Så kan det være lige netop dig, vi leder efter.

Hvad forventer vi af dig?

Du er uddannet pædagog, har erfaring inden for 0-6 området, og den styrkede pædagogiske læreplan, og brænder for de helt små børns trivsel og udvikling.

Som person skal du trives med din pædagogisk faglighed, og udviser en involverende og anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer. Du kan se dig selv som værende en del af en institution fordelt på to matrikler, med alle de muligheder det skaber. Dertil har du også evnen og lysten til at håndtere udfordringer, når de opstår.

Hvad kan du forvente at blive en del af?

Du bliver en del af en institution, som er kendetegnet ved, vi har faglige refleksioner, der giver plads til innovative tanker, engagement samt faglig opmærksomhed. I Solstrålen lægger vi stor vægt på uddannelse, udvikling og empati. Alle vores pædagoger bliver løbende efteruddannet, da vi tror på et højt uddannelsesniveau giver arbejdsglæde og stabilitet, der skaber trygge læringsmiljøer for det enkelte barn og fællesskabet.

Lidt om solstrålen

Solstrålen er en selvejende integreret institution under Gentofte Børnevenner, der består af to afdelinger – afdeling Nord med 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper samt afdeling Syd med 1 vuggestuegruppe og 1 børnehavegruppe. Vi har 20 engagerede og dygtige medarbejdere, der alle danner rammen om den gode hverdag.

Vores kerneopgaver er, at fremme alle børns trivsel, læring, udvikling og dannelse og skaber et trygt og legende børnemiljø, hvor det at være barn har værdi i sig selv, så de bliver klædt på til at mestre overgange i deres liv. Vi samarbejder på tværs af vuggestue og børnehave, blandt andet i leg på fælles legeplads, så børn og voksne kender hinanden.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv som vores kommende kollega, der er klar til at være med til at videreudvikle en veldreven institution i samarbejde med lederen og dygtige kollegaer, så ser vi frem til at høre fra dig. Når du ansøger, så medsend venligst CV, uddannelsesbevis og eventuelle referencer.

Løn og ansættelsesvilkår

Barselsvikariatet er på 34 timer, og tilknyttet en vuggestuegruppe i Solstrålen afd. Nord. Vikariatet løber frem til 28.2.22

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst, og efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi indhenter reference og børneattest på alle, der ansættes i dagtilbuddet.

Vi ser gerne, at du kan starte 01.03.21, eller hurtigst muligt herefter.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfrist d.14.2.21, samtaler afholdes hurtigst muligt herefter.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte leder Frederikke Thoms Backe +45 51442425, hvis du har yderligere spørgsmål.

Du kan læse mere om Solstrålen på https://www.bornehuset-solstraalen.dk/ og Gentofte Børnevenner på https://www.gbv.dk/

Institutionen er beliggende på Afd. Nord: Jægervangen 39, 2820 Gentofte og Afd. Syd Tjørnestien 7, 2820 Gentofte.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Frederikke Thoms Backe

Leder

ftb@gentofte.dk

Telefon: 39 65 65 10

Ansøgning:

Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Gå til ansøgningsformular".

Ansøgningsfrist:

14. februar 2021 kl.: 23:59

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 13. januar 2021
Ansøgningsfrist: 14. februar 2021
Tiltrædelse: 01. marts 2021
Stillingstype: Deltidsansættelse, Tidsbegrænset ansættelse
Ugentlig antal timer: 34 timer
Kontaktperson: Frederikke Thoms Backe
Telefon: 39 65 65 10
Region: Hovedstaden
Kommune: Gentofte
Postnummer: 2820 Gentofte
Adresse: Tjørnestien 7