Pædagog/ erfaren pædagogisk medarbejder til Daginstitutionen Kirkebakken

Har du lyst til at give vores store børn en hverdag med sjove udfordringer som cykelture, fodbold, kreative projekter eller andet du brænder for, så kom til Kirkebakken
 
Om jobbet

Hos Kirkebakken søger vi en ansvarsfuld pædagog/erfaren pædagogisk medarbejder der har lyst til at arbejde med de kommende skolebørn 5-6 år.

På Kirkebakken samler vi hvert år i august vores kommende skolebørn på Alfestuen. Vi har gode lokaler, har næsten vores egen institution i institutionen på 1. sal i vores gamle hus. Vi lægger vægt på at gøre børnene robuste og klar til mødet med skolen. Det gør vi bl.a. ved at udfordre dem med flere opgaver hvor de øver sig på at tage vare på sig selv, øver sig i at sige til og fra, styrker deres udholdenhed, og lærer at rummer bundne opgaver. Vi er vilde med samtalen, højtlæsning, og vi elsker at synge. Hvert år afsluttes med et længerevarende cykelprojekt.

Hvis du brænder for et særligt emne som teater eller musik, er vi sikker på du ville kunne passe ind her, ligesom humor og let gang på jorden, vil være et plus i vores verden.

Institutionen er gruppeopdelt, men vi sætter også stor pris på vores fællesdage, hvor alle i huset mødes til f.eks. Syng sammen eller en anden af vores traditioner.
 
Om os
Kirkebakken ligger i Bredballe ved Vejle, og er en aldersintegreret institution normeret til 27 vuggestue- og 60 børnehavebørn. Vi er beliggende tæt på skov og strand i et område med gode stier og busforbindelser. Kirkebakken er en ”all round” institution, der arbejder med medbestemmelse, den gode leg, og altid med udgangspunkt i det, børnene er optaget af.
Hos os prioriterer vi at arbejde ud fra vores værdier: anerkendelse, fællesskab, tradition og udvikling. Men vi lægger også stor vægt på relationsarbejde både overfor børnene og deres forældre, men også medarbejderne i mellem.
Vores personalegruppe har god spredning i alder og erfaring, og vi har det sjovt og godt med hinanden, og alle er altid hjælpsomme og imødekommende.
 
Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig 20-25 skønne børn, et godt forældresamarbejde, samarbejde med 2 erfarende kolleger, og en mulighed for at sætte dit præg på årets gang på Alfestuen.

Du vil samarbejde med dine tætte kolleger på stuen, men også med de andre kolleger i både børnehaveafdelingen og vuggestuen.
 
Ansættelsesvilkår
Ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst.
 
Ansøgningsfrist
11. juni 2023
Der afholdes ansættelsessamtale  20. juni 2023 om formiddagen.
 
Har du lyst til at vide mere?

Vil du vide mere så kontakt leder Hanne Asferg Scheel på 29 13 14 31 eller souschef Ulla Hedegaard 50 70 57 31. Du er også meget velkommen på besøg.
 
Børneattest
Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 23. maj 2023
Ansøgningsfrist: 11. juni 2023
Tiltrædelse: 01. august 2023
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Deltidsansættelse
Ugentlig antal timer: ikke oplyst timer
Kontaktperson: Hanne Asferg Scheel
Telefon: 29 13 14 31
Region: Syddanmark
Kommune: Vejle
Postnummer: 7120 Vejle Øst
Adresse: Kirkebakken 13