Pædagog søges til aktivitetshus Møllehatten

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor du hver dag bruger din faglighed, kreativitet og samarbejdsevne til, at give borgere med nedsat funktionsevne en værdig og indholdsrig hverdag?  - så er denne stilling oplagt til dig. Aktivitetstilbuddet Møllehatten i Vordingborg søger nemlig en ny kollega.

Borgernes livskvalitet og livsduelighed i fokus

Møllehatten er et aktivitetshus, hvor borgerne blandt andet har behov for struktur, totalkommunikation og støtte til aktiviteter. Du skal være i stand til at møde borgerne i øjenhøjde samt finde og dyrke succesoplevelserne sammen med dem. Du skal være god til at tilrettelægge din dag sammen med dine kollegaer samt med borgerne i en hektisk hverdag. Vi arbejder ud fra en grundlæggende neuropædagogisk tilgang, hvor den enkelte borgers ressourcer, behov og interesser dyrkes, så alle der bruger aktivitetshuset øger deres muligheder for øget livskvalitet og livsduelighed.
 
En stabil hverdag

Møllehatten ligger i udkanten af Vordingborg by, med egen lukket have og rummeligt hus med plads til mange forskellige aktiviteter. Møllehatten er et skærmet tilbud for 7 borgere med fysisk, psykisk og kommunikativ funktionsnedsættelse. Der er både aktivitetsrum og sanserum, så borgernes individuelle behov kan tilgodeses. Af fysiske aktiviteter kan nævnes gåture, enten i nærmiljøet eller ved skov/strand, boldspil, gymnastik, havearbejde eller arbejde med værktøj. Af sansestimulerende aktiviteter kan bl.a. nævnes højtlæsning, fællessang, instrumentspil, madlavning og bagning. Oplevelser kan være ugentlige ture til skov og strand, enten gåture eller med vores bus. Ligeledes holder vi fast i traditioner som fælles fastelavnsfest, påskefrokost, julefrokost. Dele af arbejdet forgår fysisk i deres egne lejligheder. Her er du en stor del af borgerens hverdagsliv og rutiner. Derfor har du en vigtig funktion i forhold til at skabe en stabil hverdag for og omkring borgeren således, at de oplever en sammenhængende indsats mellem bolig og aktivitetshus. Dette arbejde kan derfor indebære forflytning og hjælp til hygiejne såsom badesituationer, tandbørstning, barbering, behandling med cremer m.m. I dette samarbejde tilhører også transport til og fra aktivitetshuset.

Godt team-samarbejde

Du bliver en del af et team med et godt samarbejde og I har et stærkt tværprofessionelt samarbejde med sundhedsfagligt personale både internt og eksternt. I aktivitetshuset, er der 5 faste personaler som dagligt arbejder tæt sammen med borgernes bo-enheder. Teamet arbejder ud fra centrets og Vordingborg Kommunes værdier og visioner om, at udøve respekt for det enkelte menneske samt at støtte op om basale og sociale behov i hverdagen.

Vi foretrækker at:

 • du er uddannet pædagog
 • du har kendskab til Neuropædagogik, samt kompenserende kommunikationsformer.
 • du er initiativrig og tager ansvar for at følge op på det igangsatte.
 • du er tydelig i din kommunikation, imødekommende og omsorgsfuld.
 • du har gode IT-færdigheder.
 • du skal have kørekort.

Vi tilbyder dig:

 • et center og en arbejdsplads i udvikling
 • en ledelse med tillid til medarbejderne
 • et godt og dynamisk arbejdsmiljø
 • faglig sparring og udviklingsmuligheder
 • et tæt tværfagligt samarbejde
 • en arbejdsplads hvor sundhed prioriteres højt.

Din arbejdstid

Stillingen er på 30 timer. Arbejdstiderne er fordelt på alle hverdage og oftest fra kl. 07.00 til 15.00.


Ansøgningsfristen er torsdag d. 9. december 2021
 
Samtalerne forventes afholdt d. 14. december
Ansættelsen vil være fra 1. februar 2022.
 
Løn og ansættelsesforhold: Iflg. Overenskomsten

Har du behov for yderligere information om stillingen, kan du kontakte teamleder Lars Bo Petersen på tlf: 24 99 28 65
 

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 24. november 2021
Ansøgningsfrist: 09. december 2021
Tiltrædelse: 01. februar 2022
Stillingstype: Deltidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 30 timer
Kørekort: Er et krav
Kontaktperson: Teamleder Lars Bo Petersen
Telefon: 2499 2865
Region: Sjælland
Kommune: Vordingborg
Postnummer: 4760 Vordingborg
Adresse: Møllehatten 2