Pædagog til specialklasserækken på Kirkebjerg Skole

Kan du give kærlige, ærlige og forudsigelige rammer for elever med særlige behov, og har du stor interesse for specialpædagogik? Så skal du søge stillingen i vores skønne specialklasserække

Vi søger en kollega, der er uddannet pædagog og vil være med til at videreudvikle vores specialtilbud i et stærkt teamsamarbejde og læringsfællesskab.

Vi søger en pædagog til indskolingen.

Hos os ligger kerne- og udviklingsopgaven både i det nære teamsamarbejde, hvor vi er fire til fem kollegaer, der arbejder tæt sammen om de ca. otte elever i klassen og samarbejdet på tværs af teams.  

På Kirkebjerg Skole er fællesskabets grundværdi trivsel – den personlige, den relationelle og den faglige.

Her er højt til loftet, og vi byder dine gode ideer velkommen og hjælper med at føre dem ud i livet. Vi har bl.a. indført både udeskole og skoleskak på initiativ fra vores engagerede pædagoger og lærere.

Vores forventninger til dig  

  • Det er ikke afgørende, om du har erfaring med at arbejde med børn diagnosticeret inden for autismespektret og ADHD – men det er altafgørende, at du har lysten til det  
  • Du skal være rollemodel for børnene, vise vejen, skabe trygge rammer og tage ansvar for børnenes læring  
  • Du har erfaring med og/eller lyst til at arbejde med visualisering, tydelighed og struktur – herunder TEACCH-inspirerede arbejdsmetoder og brugen af piktogrammer mv. 
  • Du ser teamsamarbejde som en styrke og er åben for sparring både på fælles og egen praksis
  • Du har gode samarbejdskompetencer og er optaget af at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper og samarbejdet med forældrene  

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi har stor respekt for den omvæltning, det er at starte et nyt job, og i særdeleshed hvis det også er med en målgruppe, man ikke før har undervist.

På Kirkebjerg Skole er der både praksisnær kompetenceudvikling og god sparring og støtte i det tætte teamsamarbejde. Så du bliver godt klædt på og står ikke alene.

Du vil møde dygtige og engagerede kollegaer, og du vil have mulighed for at være med på vores rejse i udviklingen af vores specialklasserække. Specialklasserækken har kun syv år på bagen, så der er rig mulighed for indflydelse, gode ideer og ansvar.

På Kirkebjerg Skole er du en del af specialklasserækken men samtidig også en del af Kirkebjerg Skoles fællesskab.

Mere om os
Specialklasserækken fungerer som et helhedstilbud, hvor faste lærere og pædagoger udgør et team omkring børnegruppen, og hvor pædagogerne indgår i både skole- og fritidsdel.  

Kirkebjerg Skole har både en almen skole og en specialklasserække med i alt 1020 elever. Vi søger hele tiden mulighederne og potentialerne i den fælles skole med mange kompetencer og faglige områder.

Klasserækken har omkring 84 børn fordelt på 0.– 9. klassetrin. Vi modtager børn inden for autismespektret og ADHD. Vi fokuserer på at fremme det enkelte barns ressourcer og udvikle elevernes faglige, sociale og personlige trivsel.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen. Ansættelse er fra den 1. oktober 2024 eller hurtigst muligt.

Bilag
Udover din ansøgning skal du uploade CV og uddannelsesbevis.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Kirkebjerg Skole her: Kirkebjerg Skole (aula.dk)

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jonas Dehn på 3366 1440 fra og med uge 32.

Søg via linket senest torsdag den 22. august 2024
Vi forventer at afholde samtaler i uge 35.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 10. juli 2024
Ansøgningsfrist: 22. juli 2024
Tiltrædelse: 01. oktober 2024
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 37 timer
Kontaktperson: Afdelingsleder Jonas Dehn
Telefon: 3366 1440
Region: Hovedstaden
Kommune: København
Postnummer: 2720 Vanløse
Adresse: Vanløsehøj 4