Pædagoger til fantastiske børn og dygtige kollegaer på Sengeløse skole og SFO

Kunne du tænke dig et job i en skole og SFO, hvor fællesskab, faglig udvikling og trivsel er i højsædet både blandt børn og voksne? Og vil du bidrage med struktur og gode initiativer til at skabe de bedste rammer for gode læringsmiljøer og udvikling for vores skønne børn? Så bliv en del af Sengeløse Skole og SFO.

Sengeløse Skole og SFO er en lokal folkeskole i smukke omgivelser med skønne børn, engagerede forældre og dygtige medarbejdere.
Vi søger to pædagoger til vores SFO med timer i indskolingen. Stillingerne er på henholdsvis fuldtid og nedsat tid.

Du er initiativrig og børnene kan mærke, at du vil dem

Den ene stilling er i SFO og 0.klasse. Du planlægger undervisningen i samarbejde med børnehaveklasselederen og den anden pædagog, der er tilknyttet klassen.
Den anden stilling er i SFO og 1.klasse. Du har et tæt teamsamarbejde med lærerne omkring din 1.klasse og dine kollegaer i SFO´en. 

Vi er en del af Fremtidens skole og arbejder med projektbaseret læring i både skole og SFO. Om eftermiddagen har du timer i SFO’en, hvor du bringer dine ideer og interesser i spil, motiverer og inspirerer børnene til at igangsætte aktiviteter.
Du hviler i dig selv og din faglighed. Du formår at skabe følgeskab både blandt børn og voksne på de projekter og aktiviteter du sætter i gang med dit store engagement og smittende humør.

Du skaber struktur og rammer for gode læringsmiljøer

Du kan se styrken i og vigtigheden af at skabe og opretholde et tæt samarbejde med forældrene med fokus på at højne både individuel og fælles trivsel. Du understøtter overgangen fra SFO til skole for børn og forældre, når du gennem en inddragende tilgang baner vejen for en glidende overgang. Og ligesom os, har du et anerkendende børnesyn med blik for det enkelte barn og samspillet i klassen.

Du bliver en del af en god samarbejdskultur

Du tager ansvar og kan arbejde og agere selvstændigt. Samtidig bidrager du til fællesskabet og det gode samarbejde med kolleger fra forskellige faggrupper både i og på tværs af de forskellige teams, du bliver en del af i både skole og SFO-regi. Det er i høj grad det gode samarbejde og den høje trivsel, som gennemsyrer hele vores organisation. Vi hjælpes ad med at få tingene til at lykkes og deles om opgaverne. For os er det vigtigt, at det er rart og sjovt at være her både for børn og voksne – og alle skal være glade for at gå på arbejde.

Vi opfordrer både nyuddannede og erfarne pædagoger til at søge. Vi har fokus på at byde dig velkommen som ny kollega og sætte dig godt ind i arbejdslivet på Sengeløse Skole uanset erfaring. Vi opfordrer til, at du kommer på besøg for at mærke stemningen, se de fantastiske omgivelser og muligheder, samt møde evt. kommende kollegaer. Kontakt SFO – og indskolingsleder Sanne Bruun på 43353001 for en aftale om rundvisning eller yderligere information.

Lidt om Sengeløse Skole

Sengeløse Skole er en tosporet skole med knap 500 elever, der ligger i naturskønne omgivelser i en idyllisk landsby tæt på København. Der er gode busforbindelser fra Høje Taastrup. Vores skole og SFO tilvælges af områdets forældre og af forældre fra hele kommunen. Du kan læse mere om Sengeløse Skole her

Yderligere information   

Stillingenerne er på 37 timer om ugen eller nedsat tid. Ansættelse er pr. 1. august 2022 eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er som udgangspunkt i tidsrummet fra 6.30 – 17.15.

Ansøgningsfristen er 2. juni 2022

Vi holder samtaler 7.juni 2022

Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen. Du bedes derfor medbringe min. 1 reference til samtalen.  

Ansøgning, CV og anden relevant dokumentation skal sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Kom på besøg for at se omgivelserne, mærk stemningen og evt. møde kommende kollegaer. Kontakt SFO-og indskolingsleder Sanne Bruun på 43353001.

skolen

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 14. maj 2022
Ansøgningsfrist: 02. juni 2022
Tiltrædelse: 01. august 2022
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Deltidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 25-37 timer
Kontaktperson: SFO- og indskolingsleder Sanne Bruun
Telefon: 4335 3001
Region: Hovedstaden
Kommune: Høje-Taastrup
Postnummer: 2630 Taastrup
Adresse: Spangåvej 10