Pædagoger til Mejse- og Lærketeamet

Søger du et job, hvor dine pædagogfaglige kompetencer får stor betydning for vuggestueteamets glade og nysgerrige børns læring - så er det måske lige dig vi søger til Mejse- eller Lærketeamet i Børnehuset Humlebien.

Vuggestueteamet søger motiverede og kompetente pædagoger på 37 timer pr. uge til henholdsvis Mejse- og Lærketeamet, der sammen med os vil bestræbe sig for at skabe de bedste rammer til gavn og glæde for børnene.

Vuggestueteamet er kendetegnet ved høj faglighed, hvor barnets trivsel, udvikling og læring er i centrum. Hos os inspirerer og støtter vi børnene i deres muligheder for at undres og udforske verden sammen. Vi har stor fokus på, at børnene oplever verden gennem deres sanser og fantasi, hvor vi voksne ikke har travlt, men derimod har øje for barnets læringsproces og zone for nærmeste udvikling.

Vi søger derfor dig, der brænder for arbejdet, der ligger i at gøre det lille barn tryg i det nye liv, som det er at gå i vuggestue. Dig, der ser vigtigheden i skabe et læringsmiljø, hvor børnene lærer at blive en del af det større børnefællesskab, gennem kendte rutiner og en projektorienteret hverdag - og dig, der forstår vigtigheden af den voksnes rolle i barnets leg. Kan du samtidig fastholde fokus på faglighed og udvikling ved at udvise et medansvar og egen, kollegers og børnehusets læring og udvikling, så er det lige netop dig, vi søger.

Børnehuset Humlebien er beliggende på Esbens Allé 15, i gåafstand fra Buddinge Station. Humlebien er et børnehus, som kan “huse” op til 120 små og store humlebier. Vi er organiseret i 4 teams fordelt på to etager – 2 teams i hhv. Vuggestueteamet og Børnehaveteamet.

Vuggestueteamet er indrettet med inspirerende fysiske læringsrum, der understøtter den læring børnene er optaget af.

Vores afsæt er Gladsaxe Kommunes børne- og skolepolitik ud fra en fælles didaktisk ramme for det pædagogiske arbejde på 0-6 års området DAP (didaktisk anvendt pædagogik), som kort beskrevet er en metode, der sikrer børn i trivsel, læring og udvikling. Heri udfolder pædagogernes ideer, engagement, viden og nysgerrighed sig til spændende projektarbejde. Der er afsat tid til refleksion og planlægning hver uge. Du vil få tildelt en sparringspartner, som introducerer dig til de didaktiske metoder, vi anvender i Humlebien.

I Humlebien er forældresamarbejdet vigtig for os. Vi inddrager forældrene i forhold til børnenes læring – “fælles ansvar for barnets læring”. Dvs. at barnets læring, udvikling og trivsel er et forpligtende samarbejde mellem os og forældrene.

Børnehuset Humlebien er en del af Område Vadgård, som består af 5 børnehuse, der ligger geografisk tæt. Område Vadgård arbejder bevidst med at udvikle og vedligeholde det gode samarbejde mellem børnehuslederne, medarbejdere, børnene og andre samarbejdspartnere, herunder distriktsskolen.

I Område Vadgård lægges der vægt på:

  • Den professionelle faglighed med udgangspunkt i at skabe de bedste betingelser for børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring.
  • At medarbejderne reflekterer over og kan begrunde deres didaktiske valg, eksempelvis i udviklingen af læringsmiljøer hele dagen.

Vi arbejder desuden målrettet med at være et område, som i tæt samarbejde med forældrene, arbejder med fælles ansvar for børnenes læring og dannelse, både i børnehusene og i hjemmet.

Læs mere på Humlebiens hjemmeside, hvor du bl.a. kan læse område Vadgårds årsplan- og læreplan.

Gladsaxe Kommune tilbyder deres ansatte bl.a. fri adgang til svømmehal, løbeklub m.m. samt skattefri offentlig transport. Vi har desuden en feriefond, hvor det er muligt at leje ferieboliger i ind- og udland.

Løn- og ansættelsesvilkår

Efter overenskomst og principperne om Ny Løn.

Yderligere oplysninger

Vi står gerne til rådighed for en rundvisning i Humlebien, hvor du vil have mulighed for at få et større indblik i Humlebiens pædagogiske praksis.

Kontakt børnehusleder Marianne Murmand eller souschef Louise Jacobsen på telefon 39 57 66 30 for aftale af tid til rundvisning eller spørgsmål til stillingen.

Frist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, cv og uddannelsesbevis senest 21. februar 2021.

Vi vil løbende holde ansættelsessamtaler, hvorfor annoncen vil blive liggende på nettet, indtil stillingerne er besat.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 13. januar 2021
Ansøgningsfrist: 21. februar 2021
Tiltrædelse: 21. februar 2021
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 37 timer
Kontaktperson: Marianne Murmand
Telefon: 39 57 66 30
Region: Hovedstaden
Kommune: Gladsaxe
Postnummer: 2860 Søborg
Adresse: Esberns Alle 15