Pædagogmedhjælper til Smidstrup-Skærup skoles SFO

Har du lyst til at være med til at give vores skønne SFO-børn nogle gode eftermiddage – så de ikke har lyst til at komme hjem og vil du være medlem af et kompetent team med masser godt humør? Så hører vi meget gerne fra dig
 
Om jobbet

Som pædagogmedhjælper på Smidstrup-Skærup Skole sørger du for, at vores SFO er klar til vores SFO-børn, når skoledagen slutter. Du bliver en del af SFO-teamet der sikrer, at der tilbydes spændende, sjove og varierede aktiviteter – og at der altid er en voksen at tale med. Udover børnetid vil du blive ansvarlig for indkøb og sørge for at vores fysiske rammer i SFO’en er opryddelige og rare at være i. Stillingen er på 20 timer og er et årsvikariat med mulighed for fastansættelse.
 
Om os
Hos os får du en hverdag, hvor du sammen med dine kollegaer skaber et attraktivt fritidsmiljø, hvor der er højt til loftet. Vi har gode fysiske rammer – vi har en udedag en gang om ugen, hvor vi ofte laver mad på bål. Vi er vilde med at lave kreative ting og vores boldspil i hallen er også en succes. Vi byder ind med noget forskelligt, så vores børn oplever noget forskelligt. Vi vægter højt, at vores fritidsmiljø er et trygt og rart sted at være for både børn og voksne.
Vi er en skole med cirka 300 elever. Vi har elever fra 0.-9. klasse og vores SFO 1+2 har omkring 130 tilmeldte børn. Vi prioriterer medarbejdernes og elevernes trivsel højt. Vi har en engageret, positiv og aktiv forældrekreds i et aktivt lokalsamfund. Skolens og SFO’ens værdier hedder: Ansvar, respekt og omsorg. Vi møder hinanden med positive forventninger og tror på, at vi løfter i fællesskab.
 
Vi forventer af dig

  • t du kan drage omsorg og støtte børnene i deres udvikling, læring og trivsel.
  • At du kan se dig selv i en SFO, hvor du bidrager aktivt til, at vores børn oplever, at der altid er forskellige aktiviteter.
  • At du kan bevare overblikket og det gode humør i en travl hverdag.
  • At du kan indgå i et samarbejde med dine SFO-kollegaer.
  • At du er en nærværende og tydelig voksen som anerkender, at børn har forskellige behov.
  • At du er frisk på praktiske opgaver og klargøring inden SFO børnene møder ind.

 
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Der er tale om en deltidsstilling i et årsvikariat på 20 timer, med mulighed for forlængelse, og med tiltrædelse den 1. august 2023.
 
Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest 12. juni 2023. Samtalerne holdes fredag 16. juni 2023.
 
Har du lyst til at vide mere?
Flere oplysninger kan fås skoleleder hos Dorte Petterson på tlf. 5084 6645. Der vil også være mulighed for at besøge skolen.
 
Attester 
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest med samtykke forud for ansættelse.

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 23. maj 2023
Ansøgningsfrist: 12. juni 2023
Tiltrædelse: 01. august 2023
Stillingstype: Deltidsansættelse
Ugentlig antal timer: 20 timer
Kontaktperson: Dorte Petterson
Telefon: 5084 6645
Region: Syddanmark
Kommune: Vejle
Postnummer: 7000 Fredericia
Adresse: Tiufkærvej 3