Pædagogmedhjælper til specialklasse og special SFO søges. Tidsbegrænset

Vil du også være med til at gøre en forskel? 

Herstedøster Skole søger 1 pædagogmedhjælper til vores skolestarterklasse for elever der profiterer af en autisme pædagogisk tilgang. 
Vi søger dig, der har lyst til i samarbejde med klasseteamet, at skabe de bedste rammer for elevernes udvikling, både socialt og fagligt, og støtte teamet op i de daglige opgaver og gøremål.

For stillingen gælder, at det er en tidsbegrænset ansættelse frem til 30. Juni 2022 i fuld tid. Du vil udover timer i skoledelen, indgå i bemandingen af den tilknyttede SFO, med vagter om morgenen og  eftermiddagen i SFO’ens åbningstid. 

Din primære rolle, vil være at støtte op om vores 1:1 indsatser i forhold til nogle af vores elever, og vi ser derfor meget gerne at du har erfaring indenfor området. Du forstår at arbejde relationelt, samtidig med at du er struktureret og konkret. Din fremtræden fremstår rolig og anerkendende, med udgangspunkt i low arousal.

Vi er en stor skole i fortsat positiv udvikling, der har nogle fine faciliteter i form af egen sportshal, tumlesal, løbebane og boldbane, rummelige fællesarealer, nyindrettede klasselokaler og veludstyrede faglokaler samt masser af indendørs og udendørs områder med mange aktivitetsmuligheder.

Du vil blive en del af nogle søde og hjælpsomme kolleger, hvor samarbejdet er præget af høj social kapital, mulighed for din egen kontorplads med computer, kaffe/te- og frugtordning og meget mere.

Herstedøster Skole er en firesporet skole med knap 1.000 elever og 2 specialklasserækker for børn med autisme og socioemotionelle udfordringer. Vi ligger i smukke grønne omgivelser lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler via Glostrup og Albertslund Stationer, og du kan også nemt komme til os i bil eller på cykel.
I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt sammen med udvikling af de faglige og sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene og plads til alt det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum!

I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene til at forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionens mure. I naturen. Sammen med andre.
Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!

Yderligere oplysninger

Du kan få meget mere at vide på skolens hjemmeside, og hvis har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Herstedøster Skoles kontor på 4368 7300, og spørge efter afdelingsleder for specialklasserne Mads Brøns Pedersen.

Ansøgning

Din ansøgning med dokumentation for tidligere beskæftigelse, dit CV samt kopi af eksamensbevis skal være skolen i hænde senest onsdag den 15. december 2021.
Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, og der ansættes løbende. Ansøgere vil høre noget senest fredag den 17. december 2021.

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse. 

 

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 25. november 2021
Ansøgningsfrist: 15. december 2021
Tiltrædelse: 01. februar 2022
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Tidsbegrænset ansættelse
Ugentlig antal timer: 37 timer
Kontaktperson: Afdelingsleder Mads Brøns Pedersen
Telefon: 6086 9396
Region: Hovedstaden
Kommune: Albertslund
Postnummer: 2620 Albertslund
Adresse: Trippendalsvej 2