Skolepædagog til vores glade og kloge børn søges

Herlev Byskole søger en uddannet pædagog til vores indskoling og sfo 35-37 timer ugentligt med tiltrædelse senest 1. april 2023, men gerne tidligere.

Vi mangler dig med stærke kompetencer inden IT – og eller sport og bevægelse, der vil være med til at udvikle skole og fritidstilbud, så vi også i fremtiden vil være et attraktivt tilbud for børn, forældre og medarbejdere.

Om os
Vi søger en faglig og pædagogisk dygtig, engageret og udviklingsorienteret kollega, som er interesserede i arbejdet i indskolingen, både i skoledelen og i fritidsdelen. Vi har fokus på et miljø, hvor alle trives, og vi har brug for dig, der brænder for faglighed og dannelse.

Herlev Byskole er en skole, hvor vi vægter trivsel samt personlig og faglig udvikling højt. Vi ser skolen som barnets første etape på livets rejse. Gennem positive oplevelser, samvær, læring og trivsel skal børnene dygtiggøres og formes som hele mennesker, så de efter skolen er solidt rustet til de næste skridt på livets vej.

Herlev Byskole har et stærkt sammenhold. Vi ønsker i samarbejdet med forældrene at udvikle livsduelige børn, som er nysgerrige på livet – i og uden for skolen. Med en ramme af tryghed og tydelighed er Herlev Byskole stedet, hvor alle børn og voksne gennem engagement, fleksibilitet og rummelighed mødes om at lære og trives sammen. Gensidig respekt, anerkendelse og høj faglighed kendetegner dagligdagen og samarbejdet på skolen.

Vi samarbejder på tværs af fagprofessioner og sætter en ære i at understøtte børnenes læring og trivsel ud fra de forskellige kompetencer, vi besidder med afsæt i barnets potentiale. Vi møder hinanden kollegialt med et smil og har en professionel tilgang til vores fælles kerneopgave.

Om dig
Vi søger en kollega til 2. årgang med højt fagligt engagement. Pædagogisk praktisk erfaring er en fordel, men ikke et must, men du er klar på at tænke ud af  boksen, tør vende tingene på hovedet og vil bringe dine kompetencer og kvaliteter i spil både i skole- og fritidsdelen.

Vi forventer, at du: 
 

  • har kompetencer indenfor IT – og eller sport og bevægelse.
  • er fagligt velfunderet med en positiv og professionel tilgang til arbejdsopgaver og udfordringer.
  • er dygtig til at skabe positive relationer til børn, forældre og kolleger.
  • vil arbejde ud fra en anerkendende tilgang med fokus på barnets potentiale. 
  • er ambitiøs og vil være med til at udvikle vores lærings- og fritidsfællesskab. 
  • er uddannet pædagog.


Ansøgningsfrist 
Upload din ansøgning til os senest den 19. februar 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 22. februar 2022.

Løn og ansættelsesvilkår
Det drejer sig om en fast stilling med ansættelse 1. april 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes på skolerne i Herlev Kommune.

Har du spørgsmål?
Ring gerne for yderligere information, hvis ovenstående har vakt din interesse. Du kan kontakte skolen på 4452 5761 og tale med faglig leder Anja Wittus. 

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag.CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Søg stillingen
Oprettelsesdato: 23. januar 2023
Ansøgningsfrist: 19. februar 2023
Tiltrædelse: 01. april 2023
Stillingstype: Fuldtidsansættelse, Deltidsansættelse, Fastansættelse
Ugentlig antal timer: 35-37 timer
Kontaktperson: Faglig leder Anja Wittus
Telefon: 4452 5761
Region: Hovedstaden
Kommune: Herlev
Postnummer: 2730 Herlev
Adresse: Engskolevej 1