Socialjob er Danmarks fagspecifikke jobportal for pædagogiske jobopslag

 

Socialjob gør en forskel i jobsøgningen og rekrutteringen ved at samle landets pædagogiske stillinger ét sted. Det skaber en forenkling fremfor, at de pædagogiske jobopslag er spredt på mange forskellige jobportaler og hjemmesider.

Det rette match mellem arbejdsgiver og arbejdstager skaber stærke arbejdsfællesskaber på arbejdspladsen, både til gavn for medarbejderne, men i særdeleshed også for de borgere, der arbejdes med i institutionerne, så borgerne får et fagligt, stærkt og engageret personale omkring sig.  Det vil gavne kvaliteten af det pædagogiske arbejde ved, at man i første omgang får ansat den helt rigtige medarbejder til jobbet.

Det betyder større arbejdsglæde for den enkelte, stærkere arbejdsfællesskaber og vil skabe fastholdelse i jobbet, som kan være afgørende for borgerne i institutionerne. Det kan skabe store besparelser på opsigelser, afskedigelser, sygefravær samt nye ansættelser.

Det enkle og effektive består også i, at Socialjob  er opbygget med filtre og kategorier, der er specifikt målrettet det pædagogiske fag. Jobsøgerne får i første omgang skabt et overblik over ledige jobs i ens område og over de faglige interesser, den enkelte har. F.eks. kan søgningen målrettes ved at vælge borgermålgruppe, institutionstype og type af ansættelse. Derudover er det muligt at søge efter et job geografisk og med søgeord, der passer specifikt til faget.

En samlet jobportal med disse søgemuligheder bidrager til, at det pædagogiske personale aktivt kan søge deres nye arbejde med omhu. 
Det omvendte gør sig gældende for arbejdsgivere, hvor jobopslaget også tilpasses de forskellige filtre og kategorier således, at man kan målrette sit jobopslag til den rette kandidat.

Idéen om Socialjob er drevet af passionen for det pædagogiske fag. Helena blev uddannet pædagog i 2016, og Marianne har været ansat i forskellige administrationer på både skoler og institutioner. Vi har hver vores erfaring i forhold til jobsøgning og rekruttering på det pædagogiske område og er begge stødt på afgørende udfordringer i forhold til enten at finde det rette job eller den rette medarbejder til stillingen.

Har du input, spørgsmål eller vil du gerne skabe et samarbejde med Socialjob, er du altid velkommen til at kontakte os.


De bedste hilsner

Marianne og Helena

Marianne og Helena ved Socialjob